Wie zijn wij ?

Buitenhorst Vers en Smakelijk

Wij zijn Jasper en Heleen, en in 2016 hebben we Buitenhorst Vers en Smakelijk opgericht. Wat begon als een cateringbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren, is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met een boerderijwinkel, boerderijautomaat en een restaurant.

We zijn beide 27 jaar oud en trotse ouders van onze zoon Elim. Ons bedrijf bevindt zich in het mooie Binnenveld De Kraats, waar we samen met ons team van vijf medewerkers dagelijks werken aan het bereiden en verkopen van de lekkerste en lokale producten.

Jasper is de creatieve geest in de keuken. Hij heeft een passie voor het maken van de lekkerste broodjes en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om producten smaakvoller en lokaler te maken.

Heleen heeft een voorliefde voor lokale en duurzame producten. Ze vindt het heerlijk om haar eigen winkeltje te runnen, waar ze haar enthousiasme en zorgzaamheid kan inzetten om klanten zich altijd welkom te laten voelen. Heleen streeft ernaar om met producten uit de regio te werken en duurzaamheid hoog in het vaandel te houden.

Onze Missie

Het creëren van werkgelegenheid voor jongeren met autisme. Jasper en Heleen hebben beide een maatschappelijke opleiding afgerond en gebruiken hun kennis en ervaring om deze jongeren een veilige en stimulerende werkomgeving te bieden.

Onze passie voor het werken met jongeren met autisme komt voort uit onze achtergrond. We hebben van jongs af aan ervaring opgedaan met deze doelgroep, aangezien Lea, de moeder van Jasper, een zorgcentrum voor autisme runt. Deze nauwe betrokkenheid heeft ons geïnspireerd om een omgeving te creëren waarin jongeren met autisme kunnen groeien en bloeien.

Jasper is verantwoordelijk voor de catering, waarbij hij zijn creativiteit en kookkunsten optimaal benut. Heleen runt de boerderijwinkel en het restaurant, waar ze haar passie voor lokale en duurzame producten en gastvrijheid kan delen met onze klanten.

Ons Doel

Ons doel is jongeren met autisme de kans geven om te groeien en te bloeien in een ondersteunende omgeving en daarnaast mensen laten genieten van lokale, verse en smakelijke producten. Daarnaast willen we graag bijdragen aan het steunen van de lokale economie.

We geloven dat iedereen het verdient om met plezier en trots te werken, en dat proberen we elke dag weer waar te maken bij Buitenhorst Vers en Smakelijk.

Kom langs en proef het verschil!

Contact

Bij u bezorgd

Bezorging binnen een straal van 15km

Smakelijk en vers