Welkom bij Catering Vers & Smakelijk

Catering Vers & Smakelijk levert voornamelijk cateringdiensten in de vorm van lunch en borrelhapjes aan bedrijven en particulieren. Als het gaat om een zakelijke lunch, een receptie of een feestje thuis, bent u bij ons aan het goede adres voor vers belegde broodjes, salades, soep en/of heerlijke borrelschalen.

Verse en Lokale Producten

Onze passie voor goed eten begint bij de ingrediënten. We werken met verse en lokale producten van hoge kwaliteit. Door samen te werken met lokale producenten kunnen we de versheid en smaak van onze producten garanderen.

Ons Assortiment

Bij Vers & Smakelijk bieden we een breed scala aan heerlijke en verse opties, waaronder:

  • Vers Belegde Broodjes: Zorgvuldig bereid met de meest verse ingrediënten, ideaal voor elke gelegenheid.
  • Salades: Verfrissende en gezonde salades die perfect zijn voor een lichte lunch of bijgerecht.
  • Smoothies en Sappen: Heerlijke, voedzame dranken gemaakt van vers fruit.
  • Borrelschalen: Perfect voor feestjes en bijeenkomsten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat Catering Vers & Smakelijk extra bijzonder maakt, is dat we jongeren met autisme de kans bieden om werkervaring op te doen in een ondersteunende en stimulerende omgeving. Deze getalenteerde en gemotiveerde jongeren zijn een waardevol onderdeel van ons team.

Onze Diensten

  • Zakelijke Catering: Van vergaderlunches tot bedrijfsfeesten, wij bieden een breed scala aan opties die aansluiten bij uw behoeften en budget.
  • Particuliere Evenementen: Verjaardagen, bruiloften, jubilea of gewoon een gezellig samenzijn – wij zorgen voor de verse broodjes.

Contacteer ons vandaag nog!

Heeft u interesse in heerlijke, verse en smakelijke producten uit ons assortiment? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vers & Smakelijk uw perfecte partner in catering kan zijn.

Vers & Smakelijk – Waar Kwaliteit, Versheid en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid Samenkomen.